Het TEam

Frans van straalen

Mijn naam is Frans van Straalen en ik ben medeoprichter van Bij Sef. Ik ben opgegroeid in een groot plattelandsgezin in Noord Holland. Ik ben geboren in 1961, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb een HBO opleiding sociaal werk, de VO opleiding Jeugd, Gezin en Context en vervolgens de voortgezette opleiding contextueel therapeut gevolgd.
Ik heb ruim 30 jaar werk ervaring in de zorg voor gehandicapten (teamleider), in de jeugdzorg (gezinsvoogd en jeugdinterventie werker) en in het (jeugd)maatschappelijk werk (jeugd interventie werker en projectleider Netwerk Gerichte Benadering).

Als ZZP er ben ik aangesloten Bij Foss en Partners en bij Koel en Co. Ik voer opdrachten uit voor contextuele hulpverlening en therapie in gezinnen.

Ik ben lid van de Vereniging voor Contextueel Werkers en ik ben SKJ geregistreerd.

Ik houd van sporten (fietsreizen, hardlopen) en heb ervaring met Running Therapie. Ik werk graag op mijn volkstuin en ik maak muziek en theater met een groep vrienden.

Mijn naam is Songül Kubat en mede oprichter van Bij Sef. Ik ben geboren in Heemskerk en opgegroeid in een Nederlands Turks gezin in Beverwijk. Daarnaast ben ik getrouwd en een trotse moeder van een prachtige dochter en spreek vloeiend Turks.
Ik heb de opleiding HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening afgerond en hierna de POST HBO opleiding GGZ Agogiek met specialisatie verslavingskunde afgerond. Vervolgens heb ik de Master Gedragswetenschappen afgerond en ben ik bezig met de specialisatie tot Criminologie aan het volgen. Ik ben SKJ geregistreerd.
Ik heb in totaal ruim 7 jaar werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg/psychiatrie voor kinderen en jeugdigen, in het (jeugd)maatschappelijk werk (jeugd interventie werker), als trainer en groepsmaatschappelijk werker. Tevens werk ik ook voor de GHOR GGD veiligheidsregio Kennemerland in het Psycho Sociale Hulpverleningsteam.

Als ZZP er ben ik aangesloten bij Koel en Co. Ik voer opdrachten uit voor gezinsbehandelingen en biedt psycho educatie en emotie regulatiegesprekken aan voor jongeren en gezinnen. Mijn focus ligt voornamelijk op het veranderen en doorbreken van gedragsaspecten door nieuwe gedragspatronen aan te leren bij jongeren en het gezin. Daarnaast geef ik sociale vaardigheidstrainingen, lifestyle trainingen en assertiviteitstrainingen. Ook geef ik gastlessen.

Songül Kubat
Wil je samen met
ons aan de slag?

Wil je een training boeken? Of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven